Baka bröd med baljväxter som linser, kikärter och sojabönor! Ett förstaklassigt brödrecept som tack vare sirap, rapsolja och vetemjöl special ger dig saftiga och härliga småbröd.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2005
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg men innehåller gluten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Favoritbrödet att baka sen receptet först kom ut i Buffé 2005. Bakar gång på gång, ibland som bullar och ibland som limpor. Byter oftast lite av rågsikt/vete special mot grahamsmjöl eller annat lite grövre mjöl, och lägger till lite lin- och chiafrön.
Pernilla
2023-04-10Riktigt goda! Trots att jag använde egenodlade skärbönor istället, vilket blev för "blött", behövde använda mycket mer mjöl för att få en hanterbar deg. Och hade inte rågsikt hemma utan tog fullkornsmjöl av rågsikt istället.
Eva
2023-01-04Mycket bra recept - så goda ! (En plåt räcker)
Nina
2022-07-19