Med dessa kalljästa frallor med rågsikt får du ett lyxigt bidrag till frukostbordet. Då degen förbereds dagen innan går det snabbt och enkelt att förbereda frallorna på morgonen för att sedan kunna njuta av nybakat bröd till frukost eller som lata sommarfrallor på semestern.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2011
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2022-12-30Har det här receptet bytt namn? Brukade söka på ”Karolinas lata frallor” eller något liknande för att få upp receptet men det verkar vara ändrat, är det här samma recept fast ni har ändrat till lite mindre mjöl (vilket har rekommenderats i kommentarerna)? Tack på förhand.
Hanna
2022-11-15Jag älskar detta recept! Det går att variera i all oändlighet. Rivna morötter, solroskärnor, olika sorters mjöl, soltorkade tomater, vitlök, oregano, torkad frukt… underbart gott!
Eva
2022-10-07Lätt att röra ihop på kvällen. Passar att variera med olika mjölsorter, grövre eller ljusare. Jag lägger ofta i frön eller grovhackade nötter.