Ett enkelt recept på härligt hembakat pitabröd! Pitabröd passar till många maträtter, framförallt mat från arabvärlden och Indien. Du gör det av jäst, vatten, salt, rågsikt och vetemjöl.
Innehåller gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag bara älskar detta recept, barnen också. Dom blir så goda. Jag brukar dock göra 8 st istället för 12, då jag tycker det blir bättre storlek.
Maria
2021-08-24Nja, sådär. Förvärmda plåtar, som i andra recept, är nog ett måste för bra resultat. Andra plåten blev bättre just då jag använde den varma plåten från första gräddningen. Men smaken var det ju inget fel på, betydlig godare än de man köper.
Paula
2021-08-22Jag bytte ut saltet med socker. Så gott.
Mattias
2021-05-09