Marockanskt bröd

Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
1
Marockanskt bröd

Här är ett recept på ett spännande och nyttigt marockanskt bröd. Allt du behöver är rågsikt, jäst, salt, vatten och lite tid. Det marockanska brödet är lika gott till frukost som till en måltid!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2004

Marockanskt bröd

Ingredienser

3 runda bröd
25 g  jäst
ca 3 - 3 1/2 dl  ljummet vatten (37°C)
1 msk  salt (gärna grovsalt)
ca 1 l  rågsikt

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg men innehåller gluten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat

Kommentar

Ett bra bröd både till mat och frukost

Catarina

2005-02-03

Testa liknande recept

Bondbröd med pumpakärnor
Betyg 3.9 av 5.
72 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kumminkringlor
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rågbröd
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hembakat pitabröd
Betyg 3.5 av 5.
175 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brytbröd med havre och råg
Betyg 4 av 5.
133 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kalljästa frallor
Betyg 3.9 av 5.
360 personer har röstat
Över 60 min att tillaga