Kalljäst focaccia

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Kalljäst focaccia

En kalljäst focaccia som tar lite tid i köket men som är mödan värd! Resultatet blir ett magiskt fluffigt och luftigt bröd som avnjuts bäst tillsammans med en skvätt olivolja. Brödet går även att toppa med valfri topping innan gräddning.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2023

Kalljäst focaccia

Ingredienser

ca 10 bitar
7 g  jäst
4 dl  rumstempererat vatten
8 1/2 dl  vetemjöl special (8 1/2 dl motsvarar ca 510 g)
3/4 msk  salt
2 msk  olivolja

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Näringsvärdet är beräknat per bit på brödets torrvikt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi851 KJ / 203 kCal
Fett4 g
Salt1 g
Kolhydrater37 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Grytbröd
Betyg 4.7 av 5.
13 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Briochebullar med vaniljkräm och jordgubbar
Betyg 4.8 av 5.
12 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Focacciabröd med kronärtskocka, citron och örter
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Focaccia i långpanna med dill och prästost
Betyg 4.4 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äggfocaccia
Betyg 3 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kalljästa frallor
Betyg 3.9 av 5.
329 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga