Focaccia di recco

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Focaccia di recco

En focaccia fast något helt annat än en vanlig focaccia är detta. Focaccia di recco är ett tunt krispigt bröd, fyllt med ost. Lite som en italieninspirerad flat-bread. Traditionellt fylls brödet med cresenza en mjuk komjölkost, men det går också bra att blanda ricotta, cream cheese och mozzarella.

Focaccia di recco

Ingredienser

4 portioner

Deg

250 g vetemjöl special + extra till utbakning (1 dl motsvarar ca 60 g)
1/2 tsk salt
1 1/2 dl vatten
3 msk olivolja

Fyllning

1 msk olivolja (till formen)
150 g cresenza (straccino) ost eller se tips

Pensling

1/2 msk vatten
2 msk olivolja
1/2 tsk flingsalt

Gör så här

00:06:00
01:00:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1949 KJ / 466 kCal
Fett27 g
Salt2 g
Kolhydrater46 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Kalljäst focaccia
Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lökfocaccia
Betyg 2.4 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Saftig focaccia - bästa receptet
Betyg 4.3 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glutenfri focaccia
Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Focacciabröd med kronärtskocka, citron och örter
Betyg 4.4 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Miniatyrbaguetter
Betyg 3.8 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad