Kall sallad med brysselkål, valnötter och apelsin

Betyg 3.6 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kall sallad med brysselkål, valnötter och apelsin

Det är inte svårt att göra en kall sallad med färsk brysselkål till julbordet och behöver inte ta längre tid än 20 minuter. Detta recept innehåller, förutom brysselkål, apelsiner, valnötter och rädisor.

Kall sallad med brysselkål, valnötter och apelsin

Ingredienser

4 portioner
400 g brysselkål
2 apelsiner
1 knippe rädisor
1 dl valnötter

Dressing

saft (från apelsinerna)
2 msk olja
1 tsk fransk senap
1/2 tsk kanel
1 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi920 KJ / 220 kCal
Fett16 g

Testa liknande recept

  • Waldorfsallad med brysselkål
    Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Brysselkål med getost och fikon
    Betyg 3.2 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kokt brysselkål
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Brysselkål i ugn
    Betyg 5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Brysselkålschips
    Betyg 2.5 av 5.44 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad