Kalkonrullar med krämig tonfiskfyllning

0
0
Kalkonrullar med krämig tonfiskfyllning

Kalkon är ett gott alternativ till kyckling. Pröva att göra kalkonrullar och fyll dem med en härligt krämig tonfiskröra. Kalkonen och tonfisken smakar fantastiskt gott ihop och serverar du rullarna tillsammans med kokt potatis blir det ännu godare!

Kalkonrullar med krämig tonfiskfyllning

Ingredienser

4 portioner
2 burkar tonfisk i vatten (à 200 g)
1 dl remouladsås
1 dl lätt crème fraiche
1/2 - 1 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 förp tunna skivor rökt eller kokt kalkon (à 200 g)
2 msk grovhackad persilja
2 msk grovhackade gröna oliver med pimento
2 msk kapris

Till servering

knäckebröd
lagrad hårdost

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfri ost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer