Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kalkonrullar med krämig tonfiskfyllning

Kalkon är ett gott alternativ till kyckling. Pröva att göra kalkonrullar och fyll dem med en härligt krämig tonfiskröra. Kalkonen och tonfisken smakar fantastiskt gott ihop och serverar du rullarna tillsammans med kokt potatis blir det ännu godare!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av och krama ur vätskan från tonfisken och finfördela den med en gaffel. Blanda med remouladsås och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg 2 skivor kalkon omlott. Klicka på 2 generösa msk tonfiskröra och rulla ihop till strutar. Lägg på ett fat.
  3. Blanda persilja, oliver och kapris. Strö över strutarna.
  4. Till servering: Servera med knäckebröd och lagrad hårdost. Nykokt potatis och en grönsallad passar också bra till.

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfri ost.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 burkar tonfisk i vatten (à 200 g)
  • 1 dl remouladsås
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 förp tunna skivor rökt eller kokt kalkon (à 200 g)
  • 2 msk grovhackad persilja
  • 2 msk grovhackade gröna oliver med pimento
  • 2 msk kapris
Till servering
  • knäckebröd
  • lagrad hårdost
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?