Kalkonrullar med krämig tonfiskfyllning
Kalkon är ett gott alternativ till kyckling. Pröva att göra kalkonrullar och fyll dem med en härligt krämig tonfiskröra. Kalkonen och tonfisken smakar fantastiskt gott ihop och serverar du rullarna tillsammans med kokt potatis blir det ännu godare!
Ingredienser
4 portioner
2 burkar tonfisk i vatten (à 200 g)
1 dl remouladsås
1 dl lätt crème fraiche
1/2 - 1 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 förp tunna skivor rökt eller kokt kalkon (à 200 g)
2 msk grovhackad persilja
2 msk grovhackade gröna oliver med pimento
2 msk kapris
Till servering
knäckebröd
lagrad hårdost
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfri ost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer