Det italienska köket har bjudit på många favoriter genom åren och porchetta är en av dem. Med en fyllning gjord på klassiska smaker som rosmarin, fänkål och soltorkade tomater är denna fläskrätt perfekt till helgens middagsbjudning.
Kontrollera noga innehållet i buljongen i övrigt fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg om lämpliga tillbehör serveras till.
Kommentarer
Sofia
2021-03-21Varför skriver folk om den färdigköpta? Helt irrelevant, detta är ett recept på hur man lagar egen porchetta :D
Anita
2021-02-17Anita
Johan
2021-02-06Vi köpte den färdiggjorda, den var jättegod. Tillagning av 1,9 kg ICA Porchetta gjorde jag i 2,5-liters lergryta. Ställde in lergrytan i kall ugn, och gräddade 3 timmar i 150°C Redde sås på 50 g smör, 6 msk vetemjöl, samt 1 liter sky och mjölk. -Tillsatte 3 krm vitpeppar, 3 krm vitlökspulver, samt 3 krm salt i såsen.