Kalkonpytt på vitlökspenslad pizzabröd

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Kalkonpytt på vitlökspenslad pizzabröd

Kalkonpytt på färdig pizzadeg blir snabb lunch i bråda tider. Kalkonen strimlas och steks tillsammans med både paprika, zucchini, rödlök och kronärtskockshjärtan. Färsk rosmarin kryddar kalkonpytten och harmoniserar fint med det vitlökspenslade pizzabrödet.

Kalkonpytt på vitlökspenslad pizzabröd

Ingredienser

4 portioner
1 förp försk kyld pizzadeg (à 350 g)
3 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
450 g kalkonfilé
1 rödlök
2 röda paprikor
1/2 zucchini
1 förp marinerade kronärtskockor (à 290 g)
1 msk olivolja
salt
peppar
1/2 kruka rosmarin
gräddfil till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2286 KJ / 545 kCal
Fett26 g
Salt2.6 g
Kolhydrater40 g
Protein37 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Pizza med parmaskinka och grönsaker
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalkonmacka med kronärtskocka, ruccola och kikärtsdipp
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkonfilé med ananas och barbequesås
Betyg 2.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkonrulle med chipotlemajjo
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kronärtskockor med lufttorkad skinka
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rosmarin- och citrondoftande kalkonkebab
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga