Stekt, saftig kalkonfilé med tillbehör som rostad bakpotatis, stora vita bönor, fetaost och ajvar. En härlig smakkombination som får det att vattnas i munnen!
Läs noga ingrediensförteckningen på ajvar relish. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg. Gör laktosfri: använd laktosfri fetaost. Gör mjölkproteinfri: uteslut fetaosten.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3.3 av 5.
66 personer har röstat
2 st
Kommentarer
kalkonfileerna blev lite torra(vet inte om det har betydelse men jag hade färska k-fileer)? Önskade att det var lite såsigare!
Inger
2023-01-01
Väldigt gott! Tog kantareller istället för champinjoner eftersom vi har det hemma. Stekte dem med köttet.
Men vi undrar, var är efterrätts receptet!?
Kommentarer
kalkonfileerna blev lite torra(vet inte om det har betydelse men jag hade färska k-fileer)? Önskade att det var lite såsigare!
Inger
2023-01-01Väldigt gott! Tog kantareller istället för champinjoner eftersom vi har det hemma. Stekte dem med köttet. Men vi undrar, var är efterrätts receptet!?
Agneta
2012-12-19