Kalkon med fetaost och ajvar
Stekt, saftig kalkonfilé med tillbehör som rostad bakpotatis, stora vita bönor, fetaost och ajvar. En härlig smakkombination som får det att vattnas i munnen!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2012
Ingredienser
4 portioner
ca 450 g kalkonfilé
2 bakpotatisar
2 msk olivolja
salt
peppar
250 g champinjoner
400 g stora vita bönor
100 g fetaost
1 dl ajvar relish
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2102 KJ / 502 kCal
Fett20.2 g
Kolhydrater35.1 g
Protein39.6 g
Kommentarer
kalkonfileerna blev lite torra(vet inte om det har betydelse men jag hade färska k-fileer)? Önskade att det var lite såsigare!
Inger
2023-01-01Väldigt gott! Tog kantareller istället för champinjoner eftersom vi har det hemma. Stekte dem med köttet. Men vi undrar, var är efterrätts receptet!?
Agneta
2012-12-19