Kalaskrustader

Betyg 3.1 av 5.
33 personer har röstat
0
Kalaskrustader

Har du tröttnat på crostinis till fördrinken? Minikrustader är knapriga och blir till mumsiga munsbitar när du fyller dem med något gott. Här bjuds krustader med vispad pepparrotscrème och räkor. Tänk på att inte fylla krustaderna för långt i förväg, då kan de mjukna.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2013

Kalaskrustader

Ingredienser

24 st
24 st minikrustader
2 dl crème fraiche
rivet skal av 1 citron
2 tsk färskpressad citronjuice
2 tsk pepparrot på tub
500 g räkor med skal
1/2 gurka
1/2 tsk salt

Garnering

dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
33 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi312 KJ / 75 kCal
Fett4 g
Salt0.61 g
Kolhydrater6 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Krustad med mandelpotatis och Västerbotten
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skagencheesecake
Betyg 4.6 av 5.
97 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varma krustader med brie och hjortron
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Heta krustader med mjukost
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hemgravad lax med skagen på rökta räkor
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Deviled eggs med sardeller och räkor
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga