En len och smakrik soppa med ett härligt sting av pepparrot. Räkorna gör soppan mer matig och krutongerna ger ett gott och krispigt inslag. Avsluta med en klick créme fraiche på toppen för en fräsch touch!
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2012
Kontrollera innehållsförteckningen för fonden och brödet så att det är fritt från allergener.
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i fond och bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Receptet är lagat och kommenterat av Buffés Testlagare 2012.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Staffan
2020-12-02Faktiskt rätt äcklig soppa! Gjorde helt enligt receptet. Alldeles för blöt. Lägg till sugrör på inköpslistan.
Magnus
2012-02-15God soppa som faktiskt tog ca de 30 minuter den skulle ta att laga. God smak på sparrisen även om det inte var vårprimörer. Det fungerar även mycket bra att toppa med matyoughurt istället för crème fraiche.
Anne
2012-02-15Även om jag glömde köpa både sparris och pepparrot så blev denna rätt ganska okej. Lite smaklöst kanske men jag hade ändå bestämt mig att vi skulle prova den rätten den dagen.Den var lätt att laga och tid under 30 min passar en barnfamilj perfekt tycker jag. Krutongerna var kanon, dessa åts som snacks.V ilken tur att jag gjorde extra mycket.