Kalaskrustader

Betyg 3.1 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kalaskrustader

Har du tröttnat på crostinis till fördrinken? Minikrustader är knapriga och blir till mumsiga munsbitar när du fyller dem med något gott. Här bjuds krustader med vispad pepparrotscrème och räkor. Tänk på att inte fylla krustaderna för långt i förväg, då kan de mjukna.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2013

Kalaskrustader

Ingredienser

24 st
24 st minikrustader
2 dl crème fraiche
rivet skal av 1 citron
2 tsk färskpressad citronjuice
2 tsk pepparrot på tub
500 g räkor med skal
1/2 gurka
1/2 tsk salt

Garnering

dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi312 KJ / 75 kCal
Fett4 g
Salt0.61 g
Kolhydrater6 g
Protein5 g

Testa liknande recept

  • Skagencheesecake
    Betyg 4.6 av 5.109 personer har röstat
    Receptet har 41 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Varma krustader med brie och hjortron
    Betyg 4.7 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Heta krustader med mjukost
    Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Deviled eggs med sardeller och räkor
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad