Pocherade päron med yoghurt
![Pocherade päron med yoghurt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_178404/cf_259/pocherade_paron_med_yoghurt.jpg)
Det här är en lagom söt frukost som är både mättande och tillfredställande. Päronen kan göras flera dagar i förväg och förvaras i lagen i en tättslutande burk i kylen. Ersätt med äpplen om det passar dig bättre.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2018
![Pocherade päron med yoghurt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_178404/cf_259/pocherade_paron_med_yoghurt.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 stora päron (t ex Conference)
2 msk honung
1 kanelstång
2 dl tjock yoghurt
kanel och flytande honung till servering
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi606 KJ / 145 kCal
Fett4 g
Salt0.06 g
Kolhydrater22 g
Protein2 g
Kommentarer