Pocherade päron med yoghurt

Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pocherade päron med yoghurt

Det här är en lagom söt frukost som är både mättande och tillfredställande. Päronen kan göras flera dagar i förväg och förvaras i lagen i en tättslutande burk i kylen. Ersätt med äpplen om det passar dig bättre.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2018

Pocherade päron med yoghurt

Ingredienser

4 portioner
2 stora päron (t ex Conference)
2 msk honung
1 kanelstång
2 dl tjock yoghurt
kanel och flytande honung till servering

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi606 KJ / 145 kCal
Fett4 g
Salt0.06 g
Kolhydrater22 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Glöggpäron med saffransfluff och mandelkrisp
Betyg 3.9 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ingefärspäron med kanel och mynta
Betyg 3.1 av 5.81 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kanelkokta päron med vispad grädde och chokladkräm
Betyg 4.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fruktigt te
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Inkokta päron med stjärnanis
Betyg 4.7 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Aprikos- och äppelkompott med yoghurt
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad