Pocherade päron med yoghurt

Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
0
Pocherade päron med yoghurt

Det här är en lagom söt frukost som är både mättande och tillfredställande. Päronen kan göras flera dagar i förväg och förvaras i lagen i en tättslutande burk i kylen. Ersätt med äpplen om det passar dig bättre.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2018

Pocherade päron med yoghurt

Ingredienser

4 portioner
2   stora päron (t ex Conference)
2 msk  honung
1   kanelstång
2 dl  tjock yoghurt
kanel och flytande honung till servering

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi606 KJ / 145 kCal
Fett4 g
Salt0.06 g
Kolhydrater22 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Glöggpäron med saffransfluff och mandelkrisp
Betyg 3.9 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ingefärspäron med kanel och mynta
Betyg 3.1 av 5.
80 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kanelkokta päron med vispad grädde och chokladkräm
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inkokta päron med stjärnanis
Betyg 4.9 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fruktigt te
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Aprikos- och äppelkompott med yoghurt
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga