Kafta lammfärsspett

Kryddiga spett av lammfärs som grillas till perfektion. Lammfärsen blandas med gul lök och vitlök och kryddas med kajennpeppar och paprikapulver. Spetten går lika bra att steka som att grilla.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2013

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi700 KJ / 167 kCal
Fett12 g
Salt1.31 g
Kolhydrater1 g
Protein14 g
Klimatguide
1,40 - 2,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Dom är så goda.Idag gjorde jag en variant med basilika istället för persilja och så la jag till fetaost.De vart nästan ännu godare.
Maria
2025-07-15Ofullständigt.
Urban
2024-08-29Mycket goda. Lyckades dock inte få dem att stanna på spetten, så nästa gång blir det som biffar istället. Hade bulgur till också.
Eva
2023-05-15