Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kabanossenpytt

Enkel och mättande pytt med många goda och smakrika ingredienser. Kabanossenpytt får sin goda smak av råvaror som potatis, lök, kabanoss och squash. Servera pytten med smaksatt gräddfil och rikligt med persilja.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skär potatis och lök i tärningar. Fräs potatis och lök i oljan i en stekpanna på medelvärme tills potatisen mjuknat. Skölj, kärna ur och tärna paprikan. Skölj och tärna squashen. Skär korven i slantar.
  2. Låt paprika, squash och korv fräsa med i pannan några min. Krydda med salt och peppar. Servera pytten eventuellt med gräddfil smaksatt med fransk senap och rikligt med persilja.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 10 potatisar (10 potatisar motsvarar ca 750 g)
  • 2 gula lökar
  • 2 msk olja
  • 1 röd paprika
  • 1 squash (à ca 250 g)
  • 4 kabanoss
  • 1 tsk salt
  • 1 krm grovmald svartpeppar
Lägg till i inköpslistan