Pytt i panna med korv och parmesankräm

Pytt när den är som bäst! Kokt potatis, korvar och broccoli blir till en enkel och god vardagsrätt. Vi serverar pytten tillsammans med en smakrik parmesankräm. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
600 g kokt potatis
1/3 sats kräm av vitlök (se länk i steg 4)
Tillsätt
250 g broccoli
olivolja
2 krm salt
2 krm svartpeppar
400 g valfri korv (t ex bratwurst, chorizo, salsiccia eller sojakorv)
1 tsk paprikapulver
1 dl finriven parmesan
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:12:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
5 stJättegott barnen älskar de, men har lagt till och har lite majs i också
Ida
Hade även i sötpotatis, blev grymt
Matilda
Länken till krämen pekar helt fel. Den pekar på ett recept för basilikapuckar.
Andreas