Kabanoss med potatissallad | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kabanoss med potatissallad

Stekt kabanoss med en krispig potatissallad med rödlök, majs och spröda mangoldskott.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 23, 2012
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Borsta, skölj och koka potatisen i saltat vatten.
  2. Skala och skiva rödlöken och låt majsen rinna av.
  3. Blanda vinäger, senap, salt, peppar, socker, olja och vatten till en sås.
  4. Skiva den varma potatisen och lägg den i en skål. Blanda ned lök, majs, kapris och dressing. Vänd i mangoldskotten innan servering.
  5. Stek korvarna och servera till potatissalladen. Servera gärna bröd till måltiden.

För alla

Kolla ingredienserna i korven. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 900 g färskpotatis
  • 1 rödlök
  • 340 g majskorn
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 krm strösocker
  • 1 1/2 msk olivolja
  • 1 msk vatten
  • 1 1/2 msk kapris
  • 65 g mangoldskott
  • 480 g kabanoss
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3561 kJ / 852 kCal