Kabanoss med ciderkokta primörer

Betyg 2.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kabanoss med ciderkokta primörer

Kabanoss med ciderkokta primörer är en rejäl gryträtt med härligt söta och syrliga smaker från bland annat färskpotatis, sparris, ärter och äppelcider! Avnjut den inbjudande grytan med stekt kabanoss och lite körvel. Mums!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2012

Kabanoss med ciderkokta primörer

Ingredienser

4 portioner
600 g färskpotatis
1/2 knippe rödlök
1 vitlöksklyfta
1/2 knippe morötter
3 dl äppelcider
2 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
480 g kabanoss
1 msk smör eller margarin
1/3 kruka körvel
250 g sparris
2 dl gröna ärtor

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • "Sötman i de ciderkokta kronärtskockorna blir en härlig brytning mot den steka kabanossen." Det står ingenting om kronärtskockor i receptet???

    Katrina

Näringsvärde per portion

Energi2928 KJ / 700 kCal
Fett43.1 g
Kolhydrater44.2 g
Protein29.1 g

Testa liknande recept

  • Kabanoss med rostad pumpa och tzatziki
    Betyg 3.8 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kabanoss i libabröd
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kabanoss med ljummen potatissallad
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Auberginepasta med kabanoss
    Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad