Kabanoss greek style | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kabanoss greek style

Risonipastan ser ut som ris men är pasta. Den får härlig smak som för tankarna till Grekland genom den goda grönsaksblandningen med oliver, tomater och färskost. Den kryddstarka korven passar utmärkt till och rätten blir en snabblagad vardagsrätt med knorr.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 5, 2012
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka pastan och tillaga grönsaksmixen enligt anvisningarna på respektive förpackning. 
  2. Vitlöksdip: Blanda gräddfil och olja. Smaksätt såsen med pressad vitlök, salt och peppar.
  3. Stek korven i lite olja. Blanda grönsakerna med väl avrunnen kokt risonipasta. Krydda med salt och peppar.
  4. Servera grönsakspastan med korv och vitlöksdip.

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port risoni pasta
  • 1 förp fryst Greek Warm Salad grönsaksblandning (à 400 g)
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 480 g kabanoss
  • 1 tsk olja till stekning
Vitlöksdip
  • 1 1/2 dl gräddfil
  • 1 vitlöksklyfta
  • salt och peppar
  • 1 msk olivolja
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2821 kJ / 674 kCal