Julskinka med kryddig senapsgriljering

Testa att griljera julskinkan med kryddig senap för att få till en ny, rik och spännande smak! Med smaker av senap, farin, ingefära, kanel och kardemumma kommer du att få en julskinka som blir en garanterad hit på julbordet. Smaskens!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
5 stMycket god och smakrik griljering. Kommer aldrig använda mig av något annat recept.
Helena
Mycket fin smak. T.o.m mina tre tonårs pojkar kommenterade smaken vilket kanske är det bästa betyget.
Ronnie
Annorlunda griljering, torra gamla smaklökar får sig en renässans. Ingefära och kanel lyfter verkligen skinkan till nya höjder.
Joacim
En superb smak.Kul med ett nytt recept med kryddigare smak.
Anneli
Det blev en perfekt smak. Ny, rik och spännande.
Ingrid