Testa att griljera julskinkan med kryddig senap för att få till en ny, rik och spännande smak! Med smaker av senap, farin, ingefära, kanel och kardemumma kommer du att få en julskinka som blir en garanterad hit på julbordet. Smaskens!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2002
Griljeringen innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd, polentagryn, PO-fiber eller krossade Fibrexflingor.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt ströbröd.
Gör äggfri: uteslut äggulan och använd ströbröd utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Helena
2013-12-16Mycket god och smakrik griljering. Kommer aldrig använda mig av något annat recept.
Karl-erik
2006-12-21julskinkaan ska va som den varit, vi behöver inte förstöra alla traditioner, anor fiiiinns att öra vidare
Ronnie
2005-12-26Mycket fin smak. T.o.m mina tre tonårs pojkar kommenterade smaken vilket kanske är det bästa betyget.