Julskinka med kryddig senapsgriljering

68
7
Julskinka med kryddig senapsgriljering

Testa att griljera julskinkan med kryddig senap för att få till en ny, rik och spännande smak! Med smaker av senap, farin, ingefära, kanel och kardemumma kommer du att få en julskinka som blir en garanterad hit på julbordet. Smaskens!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Julskinka med kryddig senapsgriljering

Ingredienser

1 sats
1 äggula
3 msk skånsk senap
1/2 dl brun farin
1 tsk malen ingefära
1/2 tsk kanel
1/2 tsk malen kardemumma
3 msk ströbröd
1 skinka

För alla

Griljeringen innehåller gluten, mjölkprotein och ägg. 
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd, polentagryn, PO-fiber eller krossade Fibrexflingor.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt ströbröd.
Gör äggfri: uteslut äggulan och använd ströbröd utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

68

Kommentarer

Helena

2013-12-16

Mycket god och smakrik griljering. Kommer aldrig använda mig av något annat recept.

Karl-erik

2006-12-21

julskinkaan ska va som den varit, vi behöver inte förstöra alla traditioner, anor fiiiinns att öra vidare

Ronnie

2005-12-26

Mycket fin smak. T.o.m mina tre tonårs pojkar kommenterade smaken vilket kanske är det bästa betyget.