Griljering

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Griljering

Griljera skinkan själv och gör en riktigt läcker blandning av senap, apelsinjuice, kryddnejlika och fänkål. Skinkan får en festlig och förtjusande smak som du imponerar på gästerna med!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Griljering

Ingredienser

1 sats
1 dl  grovkornig, söt senap
2 krm  malen kryddnejlika
1 tsk  malen eller stött fänkål
2 msk  ströbröd
1 msk  konc apelsinjuice
salt och peppar
ströbröd att strö över

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Griljerad julskinka med apelsinsenap och nötcrust 
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Veganska revbensspjäll av tofu
Betyg 3.3 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pernodbakad kyckling med clementiner och fänkål
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagda grönsaker och svamp
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sallad med grillad fänkål och apelsin
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskspett med apelsinfänkål och risonisallad
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga