Julens saftigaste lussebullar har en härlig fyllning gjord med färskost, mandelmassa och russin. Bullarna lagas i en form med höga kanter och toppas med en saftig frosting när de hunnit svalna.
Fri från ägg men innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av färskost och smör.
Recept och bild i samarbete med Philadelphia.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan man använda färsk jäst istället?
Eva
2020-12-10Hej Eva! Vi har inte provbakat dessa bullar med färsk jäst men vi vågar säga att det går bra. 25-30 g färsk jäst borde vara bra mängd. Om du testar baka med färsk jäst så får du jättegärna kommentera igen och berätta hur du gjorde och hur bullarna blev. 😊 Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-12-10Gott (2018-11-07 13:42:18)
Christian
2018-11-07Gott (2018-11-06 20:07:04)
Christian
2018-11-06