Jordnötskyckling med salt chiligurka
Festliga munsbitar av kycklingfilé som får smak av en asiatisk marinad med två sorters soja och sesamolja. Rulla i salta jordnötter och bjud med salt chiligurka! Perfekt tilltugg på mingelpartyt eller buffébordet som är enkelt och smidigt att förbereda.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2015
Ingredienser
ca 25 st
500 g kycklingfilé
2 msk ketjap manis
2 msk japansk soja
2 msk sesamolja
1 1/2 dl hackade, salta jordnötter
Salt chiligurka
1 liten gurka
2 msk salt
1 tsk chiliflakes
ca 2 dl risvinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Energi251 KJ / 60 kCal
Fett3 g
Salt2.81 g
Kolhydrater2 g
Protein6 g
Kommentarer