Jordgubbsvinäger med rosmarin
![Jordgubbsvinäger med rosmarin](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_240230/cf_259/jordgubbsvinager_med_rosmarin.jpg)
Jordgubbsvinägern kryddad med rosmarin kommer bli ett sommarmåste i ditt kök. Låt jordgubbar och rosmarin dra en vecka i vitvinsvinäger och du har bästa vinägern till en fetaostsallad, grillad kyckling eller lax.
![Jordgubbsvinäger med rosmarin](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_240230/cf_259/jordgubbsvinager_med_rosmarin.jpg)
Ingredienser
2 1/2 dl
150 g jordgubbar
1 stor kvist rosmarin
250 ml vitvinsvinäger
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per dl.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi132 KJ / 31 kCal
Fett0 g
Salt0.02 g
Kolhydrater7 g
Protein0.5 g
Kommentar
Jag gjorde denna förra året men hade basillika isf rosmarin. Så himla gott😊
Cathrine
2022-07-30