Rosmarin- och vitlöksrostade revbensspjäll

3
2
Rosmarin- och vitlöksrostade revbensspjäll

Utmärkta revbensspjäll med mustiga smaker av vitlök, äppeljuice och rosmarin. Dessa väldoftande revbensspjäll är det svårt att inte tjuvsmaka innan middagen är serverad.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Rosmarin- och vitlöksrostade revbensspjäll

Ingredienser

8 portioner
ca 1 1/2 kg tjocka revbensspjäll (knäckta)
10 vitlöksklyftor
1 tsk rosmarin
1/2 dl konc äppeljuice
2 msk vitvinsvinäger
2 msk olivolja
1 tsk salt
2 krm peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Dela gärna en hel vitlök på mitten och stek ihop med spjällen. Vackert att garnera med!

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Joakim

2018-12-22

Dessa är outstanding. Brukar köra de på 95 grader i 5-6 timmar. Ös dem ofta! Här är chutney som ska vara till :) https://www.ica.se/recept/appelchutney-med-chili-692079/

Lisbeth

2012-12-20

Spjällen är helt underbara men var finns receptet på salsan som fanns med i tidningen 2009? har tappat bort urklippet.