Rosmarin- och vitlöksrostade revbensspjäll
Utmärkta revbensspjäll med mustiga smaker av vitlök, äppeljuice och rosmarin. Dessa väldoftande revbensspjäll är det svårt att inte tjuvsmaka innan middagen är serverad.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009
Ingredienser
8 portioner
ca 1 1/2 kg tjocka revbensspjäll (knäckta)
10 vitlöksklyftor
1 tsk rosmarin
1/2 dl konc äppeljuice
2 msk vitvinsvinäger
2 msk olivolja
1 tsk salt
2 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Dessa är outstanding. Brukar köra de på 95 grader i 5-6 timmar. Ös dem ofta! Här är chutney som ska vara till :) https://www.ica.se/recept/appelchutney-med-chili-692079/
Joakim
2018-12-22Spjällen är helt underbara men var finns receptet på salsan som fanns med i tidningen 2009? har tappat bort urklippet.
Lisbeth
2012-12-20