Bjud på sommarens godaste tillbehör eller förrätt. Servera örtricotta med smak av basilika på krispigt grillat levainbröd, alltså surdegsbröd, toppat med en enkel sallad på tomat och jordgubbar. Ljuvliga smaker i en salig blandning!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2020
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri ricotta eller annan laktosfri färskost.
Näringsvärdet är beräknat per portion på 4 port.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt gott och enkelt att göra. Har även hoppat över jordgubbar när vi bjudit på detta utanför jordgubbssäsongen samt rostat brödet i brödrosten. Delade då brödet i trekanter för trevlig utseende!
Eva
2023-03-29Väldigt gott!
Kristina
2021-08-13Jättegott! Helt klart nya go-to förrätten. Väldigt enkelt att göra också vilket är ett plus!
Anna nathalie
2021-06-25