Honungssötad mascarpone med frukt och amaretto

Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
0
Honungssötad mascarpone med frukt och amaretto

En riktigt smarrig och krämig efterrätt med smak av Italien. Du doppar frukt som jordgubbar och persikor i härligt honungssötad mascarpone och amaretto. En riktig kanondessert!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2002

Honungssötad mascarpone med frukt och amaretto

Ingredienser

4 portioner
1 ask mascarponeost (à 250 g)
2 msk flytande honung
12 savoiardikex eller liknande kex
ca 1 l jordgubbar
4 persikor nektariner eller plommon
amaretto (mandellikör)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Jordgubbstiramisu
Betyg 4.8 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Passionstiramisu
Betyg 3.5 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glasstårta tiramisu
Betyg 3.9 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fryst vaniljtiramisu med jordgubbar
Betyg 3.1 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mascarpone & albicocca (nektariner med mascarpone)
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tiramisu affogato
Betyg 4.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga