Jordärtskockschips med stekt svamp och äggula

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Jordärtskockschips med stekt svamp och äggula

En rätt på restaurangnivå som de flesta klarar av att laga hemma! Frasigt friterade jordärtskockschips tillsammans med stekt svamp och krämig, rå äggula är ett perfekt tilltugg som gör intryck på gästerna.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2021

Jordärtskockschips med stekt svamp och äggula

Ingredienser

4 portioner
6 - 8 jordärtskockor
ca 1 l frityrolja
2 gula lökar
3 msk smör
500 g blandad svamp
1/2 msk konc grönsaksfond
1 dl vatten
4 äggulor
1 ask smörgåskrasse (à 100 g)
salt

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1359 KJ / 324 kCal
Fett26 g
Salt2 g
Kolhydrater14 g
Protein7 g

Testa liknande recept

  • Pommes
    Betyg 2.4 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Friterad lök
    Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rostade jordärtskockor
    Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Potatischips med riven ost
    Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Morotschips
    Betyg 4.9 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad