Varför inte bjuda på cheesecake redan till förrätt? I detta spännande nyårsrecept får den aromatiska jordärtskockan ta plats i menyn. Krämig färskost blandad med gräslök och crème fraiche. Servera i glas och garnera med knaperstekta smulor av pumpernickel, löjrom och rödlök.
Fri från ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av crème fraiche, färskost och smör.
Kommentarer
Johanna
12/31/2018Gjorde även som tidigare beskrivits och mixade jordärtskockorna. Receptet är lite snålt, jag gjorde för 12p och det räckte precis till 8 portionsformar för mig.
Anneli
12/30/2018Gjorde som Christina mixade jordärtskockorna, hade dock velat ha lite mer smak av dem 100 g till av dem hade nog varit bra. Som sagt receptet var nog mer för 4 personer än 6 personer!
Christina
1/2/2018Jättegod förrätt, dock var jordärtskockorna svåra att få mjuka så jag löste det genom att mixa dom istället. Receptet räckte knappt till 6 personer.