Jordärtskocksaioli

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Jordärtskocksaioli

Gör din aioli speciell och ofantligt god genom att använda dig av det här receptet. Du kokar jordärtskockorna så att de blir mjuka och kan mixas ihop med vitlök, äggula och raps- och olivolja.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2005

Jordärtskocksaioli

Ingredienser

4 portioner
ca 300 g jordärtskockor
1 vitlöksklyfta
1 äggula
3/4 dl rapsolja
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
1/2 citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1062 KJ / 254 kCal
Fett23 g
Salt0.7 g
Kolhydrater10 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Ruccola- och fänkålsaioli
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rapsaioli
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Aioli
Betyg 3.3 av 5.265 personer har röstat
Receptet har 24 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sardellaioli
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Två sorters majonnäs
Betyg 2.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lime- och chiliaioli
Betyg 3.1 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad