Johans fiskgryta

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
3
Johans fiskgryta

En snabblagad och värmande gryta med nyttig fisk och rotfrukter som morot, palsternacka och rotselleri. Receptet kallas Johans fiskgryta och du använder fisken sej. Grytan får smak av bland annat curry och persilja och du serverar den med potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 1997

Johans fiskgryta

Ingredienser

4 portioner
1   pkt sej djupfryst (à 400 g)
2   morötter
1   palsternacka
1   bit rotselleri
2 msk  olja
1 tsk  curry
1 tsk  pepparblandning
1 tsk  salt
2 dl  vatten
1   fiskbuljongtärning
klippt persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Perfekt vardagsmat till en barnfamilj. Enkelt och snabbt och gott!

Regina

2005-11-24

Jag hade potatis i, för att göra det lite matigare. Gott, enkelt, barnvänligt.

Sandra

2004-01-25

Gjorde om receptet till soppa, helt okey om man gillar curry.

Ann-christin

2003-08-31

Testa liknande recept

Pastasås på annorlunda sätt
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktsmos med persilja
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Palsternackssoppa med kikärtsbollar
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Honungsglacerade rotfrukter
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Varm viltbuljong
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Husets snabba kålsoppa
Betyg 2.6 av 5.
31 personer har röstat
Under 45 min att tillaga