Johans fiskgryta
En snabblagad och värmande gryta med nyttig fisk och rotfrukter som morot, palsternacka och rotselleri. Receptet kallas Johans fiskgryta och du använder fisken sej. Grytan får smak av bland annat curry och persilja och du serverar den med potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 1997
Ingredienser
4 portioner
1 pkt sej djupfryst (à 400 g)
2 morötter
1 palsternacka
1 bit rotselleri
2 msk olja
1 tsk curry
1 tsk pepparblandning
1 tsk salt
2 dl vatten
1 fiskbuljongtärning
klippt persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Perfekt vardagsmat till en barnfamilj. Enkelt och snabbt och gott!
Regina
2005-11-24Jag hade potatis i, för att göra det lite matigare. Gott, enkelt, barnvänligt.
Sandra
2004-01-25Gjorde om receptet till soppa, helt okey om man gillar curry.
Ann-christin
2003-08-31