Japansk havssallad med chili och sesam

54
1
Japansk havssallad med chili och sesam

Väck smaklökarna med den här ljuvligt goda rätten! Strimla havssallat, som är en slags grönalg, och blanda med finhackad chili, rostade sesamfrön, japansk soja, risvinäger, sesamolja och lite strösocker. Servera till fisk eller skaldjur.

Skriv ut
Japansk havssallad med chili och sesam

Ingredienser

4 portioner
75 g
havssallat
1/2
röd spansk peppar
2 tsk
sesamfrön
1/2 dl
japansk soja
2 msk
risvinäger
1 1/2 msk
strösocker
1 msk
sesamolja

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

54

Kommentar

Yvonne

2017-10-22

Havssallad Kan den ätas rå utan tillagning ? finns ingen text om detta

Redaktionen ICAse

2017-10-24

Hej Yvonne! Salladen behöver bara sköljas och kan sedan ätas direkt. Hälsningar Michelle

Näringsvärde per portion

Energi 395 KJ / 95 kCal
Fett 4 g
Salt 1 g
Kolhydrater 11 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept