Japansk havssallad med chili och sesam
Väck smaklökarna med den här ljuvligt goda rätten! Strimla havssallat, som är en slags grönalg, och blanda med finhackad chili, rostade sesamfrön, japansk soja, risvinäger, sesamolja och lite strösocker. Servera till fisk eller skaldjur.
Ingredienser
4 portioner
75 g havssallat
1/2 röd spansk peppar
2 tsk sesamfrön
1/2 dl japansk soja
2 msk risvinäger
1 1/2 msk strösocker
1 msk sesamolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi395 KJ / 95 kCal
Fett4 g
Salt1 g
Kolhydrater11 g
Protein1 g
Kommentar
Havssallad Kan den ätas rå utan tillagning ? finns ingen text om detta
Yvonne
2017-10-22Hej Yvonne! Salladen behöver bara sköljas och kan sedan ätas direkt. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-10-24