Snabbinlagd gurka med smak av chili och salladslök är ett fräscht och hett tillbehör som passar bra i sallader, bowls eller till risrätter. Istället för risvinäger går det även fint att använda annan ljus vinäger.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2020
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Magdalena
2022-03-27Det här var riktigt gott!
Maria
2021-04-13Går det lika bra med annan vinäger? Vad är det för speciellt med risvinäger?
Redaktionen ICAse
2021-04-13Hej Maria! Risvinäger är lite mildare och sötare än vitvinsvinäger men det går att byta. Vill du få en mildare smak kan du späda lagen med lite vatten och mer socker. Hälsningar Ulrika
Annika
2021-02-23För alla hemmaarbetande: preppa marinaderna, gurka, spenat på eftermiddagen så går det supersnabbt när du sedan ska göra middag. Vi körde samma men hittade lite härliga svampar också och bytte ut entrecôten mot kyckling.