Chiligurka

Betyg 4.3 av 5.
23 personer har röstat
5
Chiligurka

Snabbinlagd gurka med smak av chili och salladslök är ett fräscht och hett tillbehör som passar bra i sallader, bowls eller till risrätter. Istället för risvinäger går det även fint att använda annan ljus vinäger.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2020

Chiligurka

Ingredienser

4 portioner
2 msk  risvinäger
2 tsk  strösocker
1 tsk  salt
1   gurka (à ca 300 g)
1   finskuren salladslök
1/2   tunt skivad röd peppar (chili)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
23 personer har röstat

Kommentarer

Tycker att alla ingredienser bör stå med i huvudreceptet. Och inte klicka i en länk i steg . Sjukt sämst !!!

Erik

2022-10-21

Glöm inte lägga i en tsk sesamolja för riktigt asiatisk touch!

Monika

2022-10-01

Det här var riktigt gott!

Magdalena

2022-03-27

Testa liknande recept

Picklade trattkantareller med chili och sesamfrö
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabbpicklad chili
Betyg 5 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabbpicklade grönsaker
Betyg 3 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Libanesisk pickles
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gari (inlagd ingefära)
Betyg 4.5 av 5.
102 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glaze
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga