Japansk havssallad med chili och sesam

Betyg 3.3 av 5.55 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Japansk havssallad med chili och sesam

Väck smaklökarna med den här ljuvligt goda rätten! Strimla havssallat, som är en slags grönalg, och blanda med finhackad chili, rostade sesamfrön, japansk soja, risvinäger, sesamolja och lite strösocker. Servera till fisk eller skaldjur.

Japansk havssallad med chili och sesam

Ingredienser

4 portioner
75 g havssallat
1/2 röd spansk peppar
2 tsk sesamfrön
1/2 dl japansk soja
2 msk risvinäger
1 1/2 msk strösocker
1 msk sesamolja

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Havssallad Kan den ätas rå utan tillagning ? finns ingen text om detta

    Yvonne

    Hej Yvonne! Salladen behöver bara sköljas och kan sedan ätas direkt. Hälsningar Michelle

    ICA-köket

Näringsvärde per portion

Energi395 KJ / 95 kCal
Fett4 g
Salt1 g
Kolhydrater11 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Svampramen med shitake och ostronskivling
    Betyg 4.5 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Guacamole med physalis
    Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Chiligurka
    Betyg 4.3 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grillad guacamole
    Betyg 2.8 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Japansk rotsaksmiso med svamp och nori
    Betyg 3.3 av 5.116 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad