På jakt efter att variera den ack så klassiska potatissalladen? Då har du svaret i den här fräscha sötpotatissalladen med krispiga sockerärter, bladspenat, röd chili, koriander och lime. Perfekt till kyckling, korv och annat grillat.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Perfekt till en riktigt chilistark grillad kyckling. Blev en favorit förra sommaren
Sven-erik
2023-01-31Fundering, ska salladen ätas kall eller ljummen? Klurar på om den fungerar som matlåda nämligen.
Jelena
2020-04-05Hej Jelena! Den kan ätas både kall och ljummen och funkar absolut som matlåda! Toppa med lite nötter eller frön så blir matlådan lite matigare och är även ett fröjd för ögat. Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-04-06Älskar den här kombon sååå gott till grillat
Emma
2019-04-13