Jambalaya på risoni

Betyg 3.4 av 5.
20 personer har röstat
0
Jambalaya på risoni

Jambalaya på risoni är en smakrik vardagsmiddag med risoni, prinskorv, kabanoss, mango chutney och paprika. Servera tillsammans med svalkande yoghurt och gurka skuren i tunna stavar.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2012

Jambalaya på risoni

Ingredienser

4 portioner
4 portioner risoni
1 hönsbuljongtärning (eller 1 1/2 msk fond)
1/2 msk paprikapulver
1 röd paprika
1 grön paprika
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
225 g smal kabanoss
240 g prinskorv
1 tsk olja
1 gurka
2 dl matyoghurt
1 dl mango chutney
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
20 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3190 KJ / 762 kCal
Fett39.3 g
Kolhydrater72.4 g
Protein27.3 g

Testa liknande recept

Kabanoss med timjan och vitlökspotatis
Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kabanoss med rostad pumpa och tzatziki
Betyg 3.8 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Couscous med yoghurt och korv
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Makaronipudding
Betyg 3.4 av 5.
212 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklinggryta med kabanoss och syltlök
Betyg 3 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jambalaya med korv och risoni
Betyg 3.7 av 5.
72 personer har röstat
Under 30 min att tillaga