Jambalaya på risoni

Betyg 3.4 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Jambalaya på risoni

Jambalaya på risoni är en smakrik vardagsmiddag med risoni, prinskorv, kabanoss, mango chutney och paprika. Servera tillsammans med svalkande yoghurt och gurka skuren i tunna stavar.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2012

Jambalaya på risoni

Ingredienser

4 portioner
4 portioner risoni
1 hönsbuljongtärning (eller 1 1/2 msk fond)
1/2 msk paprikapulver
1 röd paprika
1 grön paprika
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
225 g smal kabanoss
240 g prinskorv
1 tsk olja
1 gurka
2 dl matyoghurt
1 dl mango chutney
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3190 KJ / 762 kCal
Fett39.3 g
Kolhydrater72.4 g
Protein27.3 g

Testa liknande recept

  • Couscous med yoghurt och korv
    Betyg 2.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Makaronipudding
    Betyg 3.5 av 5.235 personer har röstat
    Receptet har 20 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Jambalaya med korv och risoni
    Betyg 3.7 av 5.73 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kabanoss i libabröd
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Krämig paprikagryta med prinskorv
    Betyg 3.3 av 5.74 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad