Italiensk fylld filé

Betyg 3.7 av 5.
29 personer har röstat
14
Italiensk fylld filé

Gott och uppskattat recept med anor från Italien. Den italienska fyllda filén innehåller parmaskinka, fetaost, basilika och soltorkade tomater. Fyll den baconinlindade fläskfilén med röran och ugnsstek sedan filén.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2001

Italiensk fylld filé

Ingredienser

4 portioner
1   fläskfilé (à ca 600 g)
6   skivor parmaskinka
75 g  fetaost eller mozzarellaost
5   marinerade soltorkade tomater
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
1/2   kruka färsk basilika
1   paket bacon (à 140 g)
2 msk  smör eller margarin
12   trägrillspett (i trä)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
29 personer har röstat

Kommentarer

Rulltårtemetoden var något nytt för mig men det var det bästa tipset på länge, fyllningen passar utmärkt ihop med fläsk köttet som isäg inte smakar så mycket. Hoppa över alla spett, tandpetere och snören, fungerar utmärkt att bara steka lite först och sedan in ungnen. Supergott

Jimmie

2007-02-09

Jag bytte ut osten mot kvibille gräddädel och uteslöt parmaskinkan. mycket gott och uppskattat av mina gäster. vill även tillägga att några grillspett behövde jag inte, förstår faktiskt inte vad de skall fylla för funktion o definitivt inte från långsidan är det felskrivet eller är det jag som inte riktigt fattar????

Rose-marie

2006-11-15

En maträtt som uppskattas av alla åldrar. Supergott! Jag använde också "rulltårtemetoden"

Gunvor

2006-01-19

Testa liknande recept

Fläskfilé med italiensk fyllning
Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Getostfylld kycklingfilé med potatisgratäng
Betyg 4.2 av 5.
33 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ianns kycklingrulader med parmaskinka
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillspett med fläskfilé
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kycklingrullad med färsk pasta och tomatsås
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Purjolök med parmaskinka
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga