Brodo är italienska för buljong. I den mustiga buljongen får bitar av stekt kycklinglårfilé koka, bästa kycklingdetaljen till soppor som ska koka lite längre. Mjukkokta ägg gör soppan ännu matigare och som lyxig final toppas den med flagad parmesan.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2014
Gör glutenfri: Välj glutenfri specialpasta.
Gör laktosfri: Kontrollera innehållet i fonden.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera innehållet i fonden, välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: Kontrollera innehållet i fonden, använd äggfri pasta och uteslut äggen. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex svensk hårdost.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Kjell ove
2020-05-17Behöver en rejäl uppkryddning för att komma till sin rätt. En matsked fond på 1,5 liter vatten är för lite i min smak. Annars ett bra recept.