Smarrig ischoklad som är superenkel att tillaga. Utmärkt att lägga i en fin ask och ta med som gå-bort-present. Du kan även smaksätta ischokladen med till exempel konjak eller rom för att få en mer vuxenanpassad smak.
Ingredienser
60 st
200
g
kokosfett
250
g
mörk choklad
små aluminiumfolieformar
För alla
Fri från gluten och ägg. Gör laktosfri: välj laktosfri choklad. Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.Näringsvärdet är beräknat per bit på 60 st.
Gör så här
Tips
Smaksättningar:
Konjak eller rom.
1 tsk rivet apelsinskal (till 60 st).
1/2 tsk nymald kardemumma (till 60 st).
Pepparmintsarom efter smak.
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
246
11 st
Kommentarer
Anita
2022-12-16
Jag rev i apelsinskal och använde mörk choklad. Mycket nöjd med receptet. Enkelt och gott.
Leif
2022-12-15
Det går visst. Tryck på de tre små punkterna bredvid "Gilla symbolen" längs upp. Då får du bl.a. ett Skriv ut- alternativ.
Kommentarer
Anita
2022-12-16Jag rev i apelsinskal och använde mörk choklad. Mycket nöjd med receptet. Enkelt och gott.
Leif
2022-12-15Det går visst. Tryck på de tre små punkterna bredvid "Gilla symbolen" längs upp. Då får du bl.a. ett Skriv ut- alternativ.
Pia
2022-12-03Varför kan jag inte printa receptet ??