Vegansk ischoklad

Betyg 2.5 av 5.
35 personer har röstat
0
Vegansk ischoklad

Populärt julgodis med retro-känsla. Här gör du vegansk ischoklad med mjölkproteinfri mörk choklad. Smält kokosfett, blanda med chokladen och häll i formar, låt stelna och servera till adventsfikat eller på julbordet.

Vegansk ischoklad

Ingredienser

30 st
100 g  kokosfett
100 g  mörk mjölkproteinfri choklad (gärna smaksatt)
ischokladformar

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på chokladen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsvärde per bit, beräknat på 30 st.

Gör så här

Tips

Om man använder choklad som inte är smaksatt så kan man själv smaksätta med t.ex. rivet apelsinskal, hackade nötter, kanel, kardemumma, pepparmintsarom eller krossade polkagrisar.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
35 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi196 KJ / 47 kCal
Fett4.3 g
Kolhydrater2.1 g
Protein0.2 g

Testa liknande recept

Ischoklad
Betyg 4 av 5.
285 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mintchokladbräck
Betyg 3.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krispiga kokostoppar
Betyg 3.8 av 5.
41 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Karamelliga popcorn
Betyg 3.4 av 5.
43 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jultryffel med apelsin
Betyg 3.3 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddig konjakstryffel
Betyg 2.7 av 5.
140 personer har röstat
Över 60 min att tillaga