Vegansk ischoklad

Populärt julgodis med retro-känsla. Här gör du vegansk ischoklad med mjölkproteinfri mörk choklad. Smält kokosfett, blanda med chokladen och häll i formar, låt stelna och servera till adventsfikat eller på julbordet.

Ingredienser
30 st
100 g kokosfett
100 g mörk mjölkproteinfri choklad (gärna smaksatt)
ischokladformar
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen på chokladen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärde per bit, beräknat på 30 st.
Gör så här
Tips
Om man använder choklad som inte är smaksatt så kan man själv smaksätta med t.ex. rivet apelsinskal, hackade nötter, kanel, kardemumma, pepparmintsarom eller krossade polkagrisar.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi196 KJ / 47 kCal
Fett4.3 g
Kolhydrater2.1 g
Protein0.2 g
Kommentarer