Isad aprikossoppa med myntapudding

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Isad aprikossoppa med myntapudding

Isad aprikossoppa passar dig som trivs i köket - en dessert som är väl värd arbetet. Blötlägg aprikoser i vin och vatten dagen innan, koka därefter, mixa och kyl ned i frysen. Servera aprikossoppan med ugnsbakad myntapudding och njut desserten!

Isad aprikossoppa med myntapudding

Ingredienser

4 portioner
200 g torkade aprikoser
2 dl vitt vin
4 dl vatten
1 vaniljstång
4 dl vispgrädde
10 myntablad
50 g socker (50 g socker motsvarar ca 0,6 dl)
4 äggulor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

After Eight - Parfait
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade nektariner och persikor
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mangoglass med kokossmak
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Baconglass
Betyg 2.6 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glassiga citroner med mynta
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kombuchaglass
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga