Ingefärspicklad gurka

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
1
Ingefärspicklad gurka

En snabbinlagd gurka kan enkelt varieras med olika smaksättare. Den här picklade gurkan får en spännande asiatiskt twist med gari - inlagd ingefära. Prova gärna gurkan till sushi eller andra asiatiska rätter.

Ingefärspicklad gurka

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl  ättika (12%)
1 dl  socker
1 1/2 dl  vatten
1 krm  salt
1   gurka
1   burk gari (inlagd ingefära, à 95 g)
4   salladslökar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Bästa tillbehöret till lax!

Katarina

2019-04-22

Testa liknande recept

Sockersaltad gurkrelish
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rädisor med wasabimajonnäs och gari
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pressgurka
Betyg 4.3 av 5.
477 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sweet kimchi på rödkål
Betyg 3 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Limepicklad gurka och rättika med koriander
Betyg 3.2 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klar sill med fänkål, gurka, rödlök och dragon
Betyg 3 av 5.
52 personer har röstat
Över 60 min att tillaga