Inlagd sill med höstens frukter
![Inlagd sill med höstens frukter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15247/cf_259/inlagd_sill_med_hostens_frukter.jpg)
Ett höstigt recept på inlagd sill och kokade rotfrukter. Du gör det matiga receptet av bland annat äpple, morot, palsternacka, bröd, vinäger, sill och ansjovis. Snabblagat och gott!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2005
![Inlagd sill med höstens frukter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15247/cf_259/inlagd_sill_med_hostens_frukter.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 äpple (gärna discovery)
1/2 morot
1/2 palsternacka
1 skiva fullkornsbröd
2 msk rapsolja
1 tsk vitvinsvinäger
1/2 krm salt
vitpeppar
1 salladslök
1 burk inlagd sill (à ca 600 g)
1 ask ansjovis (à ca 100 g)
citrontimjan
För alla
Laktos, mjölkprotein- och äggfri under förutsättning att brödet är det.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1800 KJ / 430 kCal
Fett30 g
Kommentarer