Inlagd sill med höstens frukter

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Inlagd sill med höstens frukter

Ett höstigt recept på inlagd sill och kokade rotfrukter. Du gör det matiga receptet av bland annat äpple, morot, palsternacka, bröd, vinäger, sill och ansjovis. Snabblagat och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2005

Inlagd sill med höstens frukter

Ingredienser

4 portioner
1   äpple (gärna discovery)
1/2   morot
1/2   palsternacka
1   skiva fullkornsbröd
2 msk  rapsolja
1 tsk  vitvinsvinäger
1/2 krm  salt
vitpeppar
1   salladslök
1   burk inlagd sill (à ca 600 g)
1   ask ansjovis (à ca 100 g)
citrontimjan

För alla

Laktos, mjölkprotein- och äggfri under förutsättning att brödet är det.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1800 KJ / 430 kCal
Fett30 g

Testa liknande recept

Grön currysill
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sill i glas med ägg, gräslök och pepparrot
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Klassisk stekt salt sill med gräddkokt lök
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörrebröd med sill, fänkål och mandarin
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga