Inlagd sill med höstens frukter

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Inlagd sill med höstens frukter

Ett höstigt recept på inlagd sill och kokade rotfrukter. Du gör det matiga receptet av bland annat äpple, morot, palsternacka, bröd, vinäger, sill och ansjovis. Snabblagat och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2005

Inlagd sill med höstens frukter

Ingredienser

4 portioner
1 äpple (gärna discovery)
1/2 morot
1/2 palsternacka
1 skiva fullkornsbröd
2 msk rapsolja
1 tsk vitvinsvinäger
1/2 krm salt
vitpeppar
1 salladslök
1 burk inlagd sill (à ca 600 g)
1 ask ansjovis (à ca 100 g)
citrontimjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1800 KJ / 430 kCal
Fett30 g

Testa liknande recept

Rotfruktslåda med ansjovis
Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ansjoviskringlor
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskgratäng med ansjovis och dill
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Cheesecakecrème med morot, dillgranola och ansjovis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ansjovisbakad torsk med dill
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krossad aspargespotatis med ansjovis och gräddfil
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga