Inlagd sill

8
2
Inlagd sill

Lägg in sillen med vatten, socker och ättiksprit och tillsätt friska och smakrika ingredienser som pepparrot, ingefära, morot och purjolök. Krydda med röd lök, lagerblad, nejlikor och kryddpeppar innan blandningen får dra i kylen.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Inlagd sill

Ingredienser

6 portioner
2
burkar urvattnad inläggningssill (à 420 g)
ca 3 cm
pepparrot
ca 3 cm
färsk ingefära
1
morot
ca 1 dm
purjolök
10
kryddpepparkorn
10
nejlikor
3
lagerblad
1
rödlök

Lag

3 dl
vatten
2 dl
socker
1 dl
ättiksprit (12%)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Kurt

9/5/2011

Instämmer till fullo med föregående talare! Curt Rydberg

Anna

12/15/2008

Sillen blir kanongod!

Testa liknande recept