Inkokt lax med purjolök

Den här friska inkokta laxen kommer smälta i munnen på dina gäster. Laxfiléerna kokar du i en smakrik lag med bland annat morot, purjolök, lagerblad och rödvinsvinäger. Innan servering får laxen fånga upp smakerna i kylen.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010

Ingredienser
8 portioner
ca 800 g laxfilé (med skinn)
1/3 purjolök
1 morot
1 l vatten
3/4 dl rödvinsvinäger
2 lagerblad
2 tsk salt
1 1/2 msk socker
1 krm svartpepparkorn
Gör så här
00:05:00
00:15:00
02:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1029 KJ / 247 kCal
Fett16 g
Salt1.85 g
Kolhydrater4 g
Protein20 g
Kommentar
Detta recept vill jag absolut prova, men var kan jag här på er nätsida hitta illustrationen ni nämner i receptet till hur man skär upp laxsidan?
Monica
2010-03-20