Inkokt lax med dill- och caviarkräm

Betyg 2.6 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Inkokt lax med dill- och caviarkräm

Den här rätten på inkokt lax med dill- och caviarkräm är oerhört fin i smakerna. Laxen tillreds i en lag på citronsaft och kryddor där den drar åt sig fantastiska aromer och blir riktigt saftig. Till servering finns en mjuk caviarkräm, salladsärter, en krispig sallad och nykokt potatis.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2015

Inkokt lax med dill- och caviarkräm

Ingredienser

4 portioner
900 g fast potatis

Lax

4 frysta, tinade portionsbitar regnbågslax (à 125 g)
1 morot
1/2 rödlök
6 dl vatten
1/2 citron
5 vitpepparkorn
1 lagerblad
2 tsk salt

Caviarkräm

1/2 kruka dill
75 g caviarmix
2 dl crème fraiche
peppar

Sallad

150 g salladsärtor
1 hjärtsallad

Gör så här

00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2577 KJ / 616 kCal
Fett33.1 g
Kolhydrater44 g
Protein31.7 g

Testa liknande recept

  • Dragon- och senapsbakad lax med rödbetskräm
    Betyg 3.2 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt regnbågslax med pumpapesto
    Betyg 3.5 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kryddstekt regnbågslax i tortillabröd
    Betyg 3.1 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad